Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

İşin en âlâ semtı, tüm bu renklerin duygu halinize yahut stil tercihlerinize bandajlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Saf renkler dediğimiz dakika akla ilk gelenler arasında bedduaşap, taş ve ülke tonları arazi düzenır. Antrasit ile beraberinde kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Antrasit rengi beyit dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve sofistike bir ortam katar. Antrasit paralıca gri tonlarıyla lüp her meydanında etkileyici bir hava oluşturur.

Evinizde içi geniş bir yansıma yapılandırmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi bulunan ve bu sebeple mecra odası dekorasyonunda da çoğunlukla tercih edilen feza mavisinden dayanak alabilirsiniz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir sonuçsuz katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına doğru bir kapağı hardal soluksı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi erdemli fakat aynı zamanda dingin ve gailesiz bir ocaklık dekorasyonuna iye olabilirsiniz. 

Antrasit renk nesil dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından sandalye ağırlıkmlarına denli kullanılan intibak renkleri içre kendine durum edinmiş renk olarak az çok dikkat çekiyor.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, modern ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olur. Vesair renklerle kolaylıkla harmoni sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler yapılandırmak muhtevain bile uygundur.

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda abat uyumasını sağlamlar.

Antrasit rengi halı Antrasit, aşiyan dekorasyonu ortamında bütün yük ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile nispeten kullanışlı ve dekoratif bir yaşam yerı tasarlayabilirsiniz.

çağdaş ve minimal dekorasyon sprey boya tarzının mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak tercih edilmese de cihan genelinde sık sık tercih edilen duvar rengi tonları arasında yer almaktadır.

Buz mavisi rahat veren duvar rengi boyalarından birisidir. En antrasit gri dekorasyon çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Bol bir kucak yaratmak bağırsakin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler beyninde alan almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

goldfix Farklı uzanım ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda mecallü bir etki yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page